top of page
dtp studio

STUDIO DTP

Voorbereiding voor druk, bestandscontrole, hulp en advies over technische zaken vóór het drukken om problemen na het drukken te voorkomen.

printing machine
OFFSETDRUK

Wij drukken in B1 en B2 formaat, op papier van 60 gsm tot 400 gsm dikte, karton en folie.

binding services
BOEKBINDERIJ​

Wij vouwen, binden, lamineren, veredelen de druk, stansen, cacheren.

Lijst van diensten:

Scannen
Hoge kwaliteit scanning op een vlakke scanner tot A3 formaat.

Digitale Druk
Wij drukken op een moderne kleurenmachine van hoge kwaliteit, maximale drukformaat is 330x760 mm, mogelijkheid tot drukken op dunne witte en gekleurde folies, gecoat en offset papier tot 300 g/m2, karton tot 250 g/m2, mogelijkheden van de machine naast drukken zijn nieten, vouwen, wij voeren ook personalisatie en nummering uit.

 

CtP-platen belichten tot B1 formaat
We gebruiken chemievrije platen met een hoge resolutie van 2000 tot 4000 dpi, mogelijkheid tot voorbereiding van stochastische rasters.

 

Offsetdruk
Wij drukken op Heidelberg machines tot B1 en B2 formaat, mogelijkheid tot drukken op karton tot 1 mm dik.

 

Automatisch dozen lijmen
De machine maakt het mogelijk om dozen te lijmen en te vouwen met hoge snelheid, maximale doosgrootte is 560 mm breedte in uitgevouwen toestand.

 

Vouwen 
Automatisch vouwen van papier om een folder of onderdeel van een magazine of boek te creëren.

 

Nieten
Automatisch verzamelen en nieten gebruikt voor de productie van folders van enkele tot tientallen pagina's, mogelijkheid tot handmatig nieten tot een dikte van 1 cm.

 

Harde kaft
Bekleden van boekomslagen met papier, doek of kunstleer, en lijmen met genaaide blokken.

 

Zachte kaft
Lijmen van de omslag met het boekblok met sterke PUR-lijm.

 

Hotstamping
Het inpersen van folie in papier met hoge temperatuur en druk, we krijgen elegant ogende decoratie, verschillende kleuren beschikbaar, meestal goud, zilver, rood, maar voor andere projecten hebben we een folie sampleboek beschikbaar.

 

Droog embossen
Dit is het embossen van papier door een matrijs en pers, je kunt interessante visuele patronen in papier creëren, de techniek is niet geschikt voor het reproduceren van kleine teksten of details, maar een reliëf grafisch teken zal een opvallend en elegant branding element zijn.

 

Cacheren
Het bedekken van bedrukt papier met karton of karton om een stevig reclamemateriaal te creëren, dat na het uitsnijden gevormd kan worden tot een doos of een reclamestandaard.

 

Stansen
Het uitsnijden van vormen uit karton en karton met stansmessen en rillen, om een doosvorm of display te vormen.

Prototyping van dozen / Box prototyping

 

Elk doosontwerp moet worden gecontroleerd voor productie, als u dozen of andere constructies zoals stands bij ons bestelt, worden deze gecontroleerd op sluiting en initiële sterkte, maar het is mogelijk om een model van de doos of constructie te ontwerpen en te creëren, meer aangepast aan het product of de behoeften dan de beschikbare standaardontwerpen.

Geïnteresseerd in uitgebreide service? Laten we praten.
LOGISTIEK
Als uw opdracht levering vereist, kunt u op ons rekenen, of het nu Warschau, Polen of een ander land is - wij leveren uw goederen veilig en op tijd op de plaats van bestemming.
bottom of page