top of page
DALL·E 2023-11-29 12.05.30 - An image of a white shaded box with a paper structure, featur
DALL·E 2023-11-28 16.24.32 - An image of a white carton box with a subtle dry embossing de
DALL·E 2023-11-27 12.59.12 - An image of a brochure with a single-sided spiral binding, si
DALL·E 2023-11-27 12.46.13 - An image showcasing sheets of paper that are being folded by
hardcover boeken
vloerstickers

Automatische Dooslijmservices
Onze snelle dooslijmmachine vouwt en lijmt dozen efficiënt. Wij behandelen dozen met een maximale breedte van 560 mm in uitgeklapte toestand, waardoor uw verpakkingsproces wordt gestroomlijnd.

Precisie Vouwen
Wij bieden geautomatiseerde vouwservices, perfect voor het maken van mappen, tijdschriftinzetstukken en brochures met precisie en snelheid.

Zadelhechting
Onze automatische zadelhechtservice is ideaal voor het assembleren van mappen en meerpagina-documenten, en zorgt voor een professionele afwerking.

Duurzame Hardcover Binding
Wij zijn gespecialiseerd in hardcoverbinding, waarbij we boekomslagen bedekken met verschillende materialen zoals papier, canvas of kunstleer, wat zorgt voor duurzaamheid en esthetische aantrekkelijkheid.

Betrouwbare Softcover Binding
Onze perfect-bindtechniek maakt gebruik van sterke PUR-lijm, wat een betrouwbare oplossing biedt voor boeken met een zachte kaft.

Elegant Foliedruk en Vergulden
Onze foliedrukservice geeft uw materialen een luxe tintje, met een reeks foliekleuren waaronder goud, zilver en rood. Wij bieden ook een breed scala aan folies voor aangepaste projecten.

Creatief Droogstempelen
Voeg een unieke en elegante touch toe aan uw papierproducten met onze droogstempelservice, ideaal voor het creëren van visueel interessante patronen en merkelementen.

Professionele Lamineerservices
Wij lamineren karton of papier om stevige reclamematerialen te creëren, perfect voor op maat gemaakte dozen of reclamestands.

Aangepast Stansen
Onze stansservice vormt nauwkeurig karton en papier, met behulp van gespecialiseerde snijvormen voor unieke ontwerpen.

Innovatieve Doosprototyping
Wij bieden aangepaste doosprototyping aan, om ervoor te zorgen dat uw verpakking perfect past bij de behoeften en normen van uw product.

Spiraalbinding Oplossingen voor Flexibele Documentverwerking
Wij bieden duurzame en veelzijdige spiraalbindservices, ideaal voor werkboeken, handleidingen en presentaties.

Wire-O Binding voor Professionele Presentaties
Ervaar onze Wire-O binddiensten voor een strakke, professionele look in rapporten, voorstellen en kalenders.

UV-Coating en Afwerking
Verhoog de duurzaamheid en het uiterlijk met UV-Coating, door een hoogwaardige glans of matte afwerking toe te voegen aan uw afdrukken.

Mappen voor Efficiënte Organisatie
Ontdek ons assortiment mappen, perfect voor het organiseren van documenten. Verkrijgbaar in verschillende formaten en materialen. Kenmerken zijn onder andere ringmechanismen, aanpasbare hoezen of extra zakken voor meer opslag.

Diensten voor het Lijmen van Blocnotes
Ideaal voor het creëren van een breed scala aan papierproducten, waaronder notitieblokken, formulieren, checklists en bureauplanners. Vellen zijn aan één rand gelijmd, voor een soepele en gemakkelijke verwijdering van individuele pagina's. Pas uw bureauplanners bij ons aan, afgestemd op elk bureau of werkruimte.

Deskundige Handarbeidsdiensten
Wij zijn gespecialiseerd in nauwkeurige handmatige montage, stickerapplicatie en aangepaste verpakking. Ons bekwame team blinkt uit in gedetailleerde invoeg- en lijmwerkzaamheden, en zorgt voor nauwgezette aandacht voor elk project voor superieure kwaliteit en presentatie.

 

Neem contact met ons op voor eersteklas druk- en bindoplossingen, op maat gemaakt voor uw unieke vereisten.

bottom of page